Lad bare kulden komme an

Lad bare kulden komme an

Når de kølige efterårsdage begynder at indfinde sig, betaler det sig at være optimalt udrustet. Den rette påklædning sikrer dig gode resultater hver gang.

  • 01-08-2016

Løb efteråret i møde med fed løbetrøje. Få den til en super god pris med Aktiv Træning HER

Når sommeren går på hæld, og efteråret begynder at sætte sit kølige og klamme præg på dine træningspas, kan det være fristende at trække cyklen indenfor eller lade løbeskoene stå i skabet og først finde dem frem, når temperaturen igen er på vej op.

Der er dog absolut ingen grund til at lade årstidernes skiften gå ud over hverken din træningsmotivation, din form eller dine præstationer.

Hold fast og høst belønningen

Din træningsfrekvens i vinterhalvåret har en enorm betydning, og det er et velunderbygget faktum, at din form er i fare for at ryge tilbage på nul, hvis du overgiver dig til sofaen i flere måneder i træk.

Til gengæld kan det give dig et kæmpe overskud og et boost til formen, hvis du formår at holde ved.
Det er selvfølgelig meget individuelt, hvor let man lader sig påvirke af vind og vejr, men uanset hvor meget eller lidt standhaftig du er, er her nogle råd til, hvordan du undgår at gå helt i dvale og i stedet er i kanon form, når foråret vender tilbage.

1.
Læg en plan for din træning

Er motivationen ikke på sit højeste, kan det være en god ide at gøre træningen til en fast rutine. Skriv dine træningspas ind i din kalender, så du ikke skal overtale dig selv til at komme afsted fra dag til dag.

På et tidspunkt bliver dine træningsrutiner til en fast rytme, som du ikke engang behøver skrive ned længere – og heller ikke vil undvære.

Din plan for efterårs- og vintertræning kan også være funderet i en hel specifik målsætning. F.eks. at være i topform til et af forårets mange løb og andre sportsbegivenheder.

2.
Varm op derhjemme

Det kan være ubehageligt at løbe ud i kulden, uden at have varmet musklerne op på forhånd. Sørger du for at varme op, inden du løber ud, mindsker du også risikoen for muskel- og ledskader.
Når du er trukket i træningsklunset og allerede har fået gang i bentøjet hjemmefra, er det i øvrigt også nemmere at finde motivationen til at komme ud af døren og give den gas.

3.
Flyt træningen indenfor

Er vejret så elendigt, at udendørstræning slet ikke er til at overskue, så er der heldigvis alternativer, og hvis du allerede er vant til at træne i fitnesscenter, så ligger løsningen lige for.

Med både træningshold, spinningcykler, løbebånd og frie vægte er der masser af muligheder for at holde formen ved lige eller ligefrem forbedre den.

Du kan for eksempel benytte vinteren til at flå i noget jern og bygge en god portion muskelmasse på. Så kan du passende cutte lidt, når foråret vender tilbage og stå knivskarpt, når strandsæsonen nærmer sig.

4.
Træn med en makker eller på et hold

Uanset om du træner udendørs eller indenfor i et fitnesscenter, kan det have stor betydning at træne med en makker. Udover at I presser hinanden til at yde jeres bedste, giver det også ekstra motivation i forhold til at komme ud af døren, da I står til ansvar for hinanden og den fælles træning.

Det samme gør sig gældende, hvis du melder dig ind i en løbeklub, eller går på faste træningshold, hvor der hurtigt opstår et fællesskab omkring træningen.

5.
Hav udstyret i orden

Det rigtige tøj og udstyr kan have en enorm effekt på både din motivation og dine præstationer. Træner du udenfor og ønsker at blive ved, når det bliver køligere i vejret, skal du selvfølgelig være klædt på efter forholdene.

Vær sikker på, at du har de rigtige lag tøj på i de rigtige materialer.

I overgangsperioden kan du måske nøjes med en skiundertrøje og en løbejakke, eller måske en langærmet løbetrøje og en løbevest. Når det bliver rigtig koldt, er der flere ting, du skal være opmærksom på.
Læs her hvordan du sikrer dig en god løbetur i vintervejret.

Udover tøj og sko kan gadgets som mp3-afspillere og gode høretelefoner være med til at give din træning et ekstra kick.

Alsidig og funktionel trøje med Aktiv Træning

Med træningstrøjen fra Active Fit har du en god og alsidig trøje, som er perfekt til løb – f.eks. som andet lag, men også til mange andre sportsgrene.

Trøjen er lavet i et let materiale som er både blødt og elastisk for at yde optimal komfort. Materialet er desuden svedtransporterende og maksimalt åndbart med isolerende mellemlag samt en lynlås foran.

Trøjen har i sig selv en værdi af 500 kr., men lige nu kan du få den med 3 nr. af Aktiv Træning for kun 99,50 kr. + 49 kr. porto og eksp. Ialt 149 kr. Klik her for at læse mere.

eller se trøjen i videoen herunder.

Fås i str. M-XL

NYHEDSBREV

Få vores gratis nyhedsbrev med masser af gode tips til din træning.

Følg os på instagram

Følg os på instagram

Få forsmag på testvindere og kom med bag kameraet.

Find os her
Mest læste
Få fed Craft-jakke

Få fed Craft-jakke

Løbejakke |

En jakke er uundværlig til træning på ...

Fortæl mig mere om jakken!
Mangler du trådløse høretelefoner?

Mangler du trådløse høretelefoner?

Træning |

Bestil Aktiv Træning og få et sæt ...

Læs mere om bluetooth headset
Lad bare kulden komme an

Lad bare kulden komme an

Abonnement |

Det rigtige kluns sikrer dig de gode ...

Læs mere
Få et løbeur – og træn effektivt

Få et løbeur – og træn effektivt

Løbeur |

Et løbeur kan betyde forskellen mellem ...

Fortæl mig, hvad uret kan!
MÅL DIG SELV: Er du aktiv nok?

MÅL DIG SELV: Er du aktiv nok?

Tilbud |

Hvor aktiv er du egentlig? Få en Active ...

Læs mere
Nyeste
Lad bare kulden komme an

Lad bare kulden komme an

Abonnement |

Det rigtige kluns sikrer dig de gode ...

Læs mere
Klædt på til at trodse elementerne

Klædt på til at trodse elementerne

Abonnement |

Få en Craft Prime løbejakke med Aktiv ...

Læs mere
 Få et par Stingway sportsbriller

Få et par Stingway sportsbriller

Sportsbriller |

Bestil Aktiv Træning og få et par ...

Se sportsbriller
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="alternate"/><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="default"/></span>Cykelguide - special-tillæg til abonnenter

Eksklusivt materialeEksklusivt materialeCykelguide - special-tillæg til abonnenter

Cykelguide |

Nu kan du som abonnent på Aktiv Træning ...

Læs mere
Få fed Craft-jakke

Få fed Craft-jakke

Løbejakke |

En jakke er uundværlig til træning på ...

Fortæl mig mere om jakken!
Hot chili con carne

Opskrift | Hot chili con carne

Cookie- og privatlivspolitik