2 opskrifter på lækkert tilbehør til skyr

Sunde, lækre pandekager og honningristet rugbrød som granola – kan du mærke mundvandet løbe?

26. januar 2016 af Kommerciel redaktion

Du skal være god ved dig selv i hverdagen. Det mener Cheasy i hvert fald – og hvem kan være uenige i det?

Men det er ikke kun tomme ord. For det første kan du spise de lækre kalorie- og fedtfattige Cheasy skyr med masser af protein. For det andet hjælper Cheasy dig med at forkæle dig selv.

Her får du nemlig to usandsynligt lækre opskrifter på sunde pandekager og en granola, som giver dig lyst til at finde stegepanden frem og honningriste dit rugbrød med det samme.

Karameliseret rugbrød med appelsin og blåbær

INGREDIENSER

100 g rugbrødsskiver skåret i tern 2 spsk honning 1 appelsin i fileter ½ dl friskpresset appelsinsaft 2 dl Cheasy® skyr vanilje 50 g blåbær

SÅDAN GØR DU

Rist de små rugbrødstern til de er sprøde på begge sider, tilsæt honningen i panden og lad den karamelisere på rugbrødsternene. Tag dem af varmen, og lad dem køle af.

Skær appelsinen ud i fileter ved at skære skrællen af hele vejen og rundt og derefter skære ind mellem lamellerne på appelsinen. Gem saften fra appelsinen.

Server Cheasy skyr vanilje med appelsinfileter og saft,blåbær og de karameliserede rugbrødstern.

Bananpandekager

INGREDIENSER

1 banan 1 dl hytteost 1 æg 3 spsk havregryn 2 dl Cheasy skyr med hindbær og rabarber Citronmelisse til pynt

SÅDAN GØR DU

Blend banan, hytteost, æg og havregryn, og steg de små pandekager ved middel varme. Der bliver til ca. 12 styk, hvis du bruger en spiseske dej til hver.

Læg pandekagerne lagvis med Cheasy skyr med hindbær og rabarber. Pynt evt. med lidt citronmelisse.

Tre smagsvarianter og et skatkammer af opskrifter

Hvis du er frisk på at smage en anden variant af skyr sammen med dine pandekager, men stadig uden tilsat sukker og fuld af protein kan du fx prøve smagsvarianten med blåbær og solbær eller den med pære og vanilje.

Bliv inspireret til andre serveringsmetoder i videoen herunder eller i Cheasys skatkammer af et opskriftkatalog, som du finder lige her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: