Efterårs-underholdning med WYPE

Med WYPE kommer du aldrig til at mangle læsestof i efterårsferien. Download app’en til din mobil eller tablet og læs alle dine favoritmagasiner samlet på ét sted

11. oktober 2016

Efteråret har gjort sit indtog. Farven på træernes blade skifter, solen varmer mindre og blæsten er blevet både hårdere og koldere.

Der er dog håb forude. Efteråret er nemlig også lig med efterårsferie, og uanset om du skal nyde den derhjemme, eller om du har tænkt dig at søge mod varmere himmelstrøg, så sørger vi for at væbne dig med masser af underholdning til ferien.

Få adgang til det hele på mobil og tablet

Al den underholdning finder du hos WYPE. WYPE er onlinetjenesten, som samler dine favoritmagasiner, så du kan læse dem alle sammen på din mobil eller tablet – uanset hvor du er.

Med WYPE får du magasiner som Illustreret Videnskab, Historie, I FORM, Aktiv Træning og flere andre, og du får adgang til dem alle sammen for kun 99 kr. om måneden.

Har du allerede abonnement på et af magasinerne, får du oven i købet WYPE for kun 29 kr. om måneden. Familien kan endda også læse med, da du kan bruge din WYPE-adgang på op til 5 enheder.

WYPE-app’en er gratis at downloade i App Store og Google Play. Du kan også bruge WYPE fra din computer.

Klik her og prøv en måned for 0 kr. – helt uden binding.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: