Billeder fra Bakke Challenge - 2

Se alle de gode billeder fra Bakke Challenge.

6. november 2011

Vinderen på 10km-distancen, Alex Mogensen, kom i mål på bare 36.59 minutter. Den 17-årige gazelle fra SÅN-løberne fik fuldt udbytte af sin bakketræning på Bornholm, hvor han bor. "Min personlige rekord på landevejen er 34 minutter, så det koster lidt at skulle op og ned ad bakkerne. Jeg lagde hårdt ud og fik skabt et hul til de andre," fortæller Alex, der kom alene i mål. "Det er dejligt løb i crossterræn, som jeg helt sikkert vil deltage i igen," siger Alex.

"Det var et løb lige efter mit hoved: snoet, kuperet, hygge og god stemning", siger Egon Edeltorp. "Jeg prøvede at holde et faste tempo, når det gik op ad, og forsøgte at undgå at snuble ned ad – det var rigtigt sjovt at løbe på bakker", fortæller Egon, der snuppede de 5 km på 30 minutter.

"Det var fedt, og det gik rigtig godt," siger Aktiv Trænings sekretær Mai Hansen. "Jeg snuppede de 10 kilometer på 50 minutter".

"Da det ikke havde regnet, valgte jeg at løbe i almindelige løbesko – og det tror jeg var et godt valg", fortæller Allan Jørgensen fra Bagsværd Atletikklub. Og noget kunne da også tyde på, at det vitterlig var et godt skovalg – Allan blev blandt de første 6-7 stykker på 10-kilometeren med en tid omkring de 42 minutter. "Det er sjældent, at man har så optimale forhold til et løb – ruten var både smuk og godt markeret," siger Allan.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: