Bakke Challange Silkeborg 2012 En glad vinder af 5 km-ruten i Silkeborg

Hård og flot bakkeløb i Silkeborg

Billeder fra Bakke Challenge 2012 i Silkeborg

3. november 2012

"Det var den skønneste form for løb, når man som jeg primært dyrker mountainbike," fortalte Anne Mette Rasmussen, der gerne ville under 30 minutter på de 5 kilometer. Det kom hun også med en tid omkring 28 minutter.

"Ja, du spørger bare, men jeg skal lige have noget luft." Sådan indledte en træt Palle Nielsen, da han var kommet ind over målstregen efter 5 kilometer i Nordskovens bakker. "Det var en drøj omgang, da jeg ikke er vant til at løbe i dette terræn. Men det var et godt arrangeret løb," tilføjede han efter at have pustet lidt ud.

"Det var en god gang træning for sådan en høj fyr som mig. Jeg måtte ned at gå et par gange op ad bakkerne, men det var fantastisk sjovt," fortalte en sveddryppende Peter Overgaard.

"Jeg vil meget hellere løbe i skoven end på asfalten. Der var lidt fedtet og mudret ude på ruten, men ellers var det en rigtig fin tur," sagde Lillian Erichsen.

"Der er ikke meget ved at løbe inde i byerne. Det er meget sjovere med nogle udfordringer i skoven." Og det fik Karsten Fischer til rigelighed, slog han fast. Selvom det havde været lidt glat på bakkerne.

Resultater Tjek resultaterne fra årets Bakke Challenge, Silkeborg: 5 og 10 km resultater

Flere billeder Se flere billeder på Aktiv Trænings side på facebook: Billeder på facebook


Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: