Her finder du den lækre opskrift på hummersuppen fra MadSynergi.

MadSynergi's opskift til 4 pers: ½ l fløde1 l vand125 gr. smør1/8 selleri250 gr. skalotteløg1 laurbærblad25 g tomatpure1 ½ fed hvidløg1 æble1bdt. dild½ dl. cognac50 gr. gulerødderSvits knuste jumfruhummerskaller i olie, brænd cognac af, tilsæt fintsnittede urter, lad det svitse lidt før der tilsættes vandet.Lad det småkoge i 1 time, blend og sigt Monter med fløde og smørLæs mere om MadSynergi

12. november 2014

MadSynergi's opskift til 4 pers:

½ l fløde 1 l vand 125 gr. smør 1/8 selleri 250 gr. skalotteløg 1 laurbærblad 25 g tomatpure 1 ½ fed hvidløg 1 æble 1bdt. dild ½ dl. cognac 50 gr. gulerødder

Svits knuste jumfruhummerskaller i olie, brænd cognac af, tilsæt fintsnittede urter, lad det svitse lidt før der tilsættes vandet.

Lad det småkoge i 1 time, blend og sigt

Monter med fløde og smør

Læs mere om MadSynergi

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: