Hvor svært er det?

Aktiv Træning Bakke-challenge er et løb for løbere på alle niveauer. Det vil være et fint løb at starte sin løbskarriere med, da det bliver hårdt, men ikke så hårdt, at alleikke kan være med. Men det kræver, at man træner!

10. juni 2011

Bakke-challenge: Kan man løbe 5 km, kan man også gennemføre Aktiv Træning Bakke-challenge. Men man kommer nok ikke først i mål. Bakkeløb er noget af det mest udfordrende, man kan kaste sig over som løber. Og det gælder på alle niveauer.

For nye løbere kan det være en udfordring bare at komme op ad bakken – og for den erfarne løber handler det om at disponere sine kræfter, så bakken ikke bliver for stor en energisluger. Læg dertil, at bakketræning er noget af det bedste, du kan gøre for din løbestil og din løbeform, og du får masser af udbytte af at søge op i højderne.

Hvordan skal jeg træne?: Det handler det om, at du skal angribe bakkerne på din sædvanlige løbetur og spurte opad dem. Har du en særlig ond bakke i nærheden, så løb 10 gange op og ned ad den på en af dine ugentlige løbeture.

BakkeChallenge

Amager: Hvornår: 4. november Hvor: Amager fælled Hvad: 5 eller 10 km bakkeløb

Silkeborg Hvornår: 3. november Hvor: Nordskoven Hvad: 5 eller 10 km bakkeløb

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: