I topform til BakkeChallenge

Få den optimale træning op til Aktiv Trænings BakkeChallenge. Følg vores løbeprogram på 5 eller 10 km bakkeløb og overhal alle de andre.

28. september 2012 af Bjarke Kobberø

Vi har udviklet to løbeprogrammer specielt til dig der tager vores BakkeChallenge op. Hvis du ikke er vant til at løbe på bakker, gør vi dig fuldstændig klar med dette program.

Få programmerne her:

Fokus er på at lære dig – og din krop – at håndtere løb op og ned af bakke optimalt. Det kræver teknik og styrke at kunne håndtere kuperingen, både i forhold til at holde flowet og intensiteten i løbet, men selvfølgelig også for at undgå skader.

Tag ikke fejl, det er virkelig hårdt for bentøjet at løbe op, og i særdeleshed ned af bakke. Det er derfor en afgørende forudsætning at du følger vores anvisninger til programmet for at komme bedst muligt til mål.

Krævende ruter

Både ruten i Silkeborg og på Amager er teknisk krævende ruter. En stor del af programmet er derfor meget specifikt lagt an, med fokus på at træne i så specifikke rammer som muligt. Kan du træne direkte på ruten er det perfekt, men naturligvis ikke et must.

På ruten i Silkeborg er der lidt trapper undervejs, hvorfor det er en god ide at integrere løb med trapper undervejs i sin træning. Selvom du kun skal forcere bakkerne på Amager er trappetræning stadig et super effektivt værktøj.

God fornøjelse!

Løbeprogrammer

Tilmeld dig Læs mere om løbet og tilmeld dig løbet i Silkeborg den 3. november eller på Amager den 4. november 2012. > Læs og tilmeld

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: