© Andreas Mikkel Hansen

Praktisk info: Amager

Velkommen til Aktiv Træning Bakke-challenge søndag den 3. november 2013 på Amager.

Ruten BakkeChallenge på Amager

Aktiv Trænings BakkeChallenge på Amager er et bakkeløb på Amagerfælleds tre toppe. Den højeste, Mount Anna, skal du op ad to gange. De to andre kun en gang. Ruten går foruden op ad bakke også igennem jord, mudder, grus og ad små stier. Med andre ord, det bliver et løb, hvor du ikke kan forvente at løbe på den tid, du plejer.Så løber du et 5 km-løb i dag på 25 minutter, er din udfordring, at du skal gennemføre Aktiv Trænings bakke-challenge på 30 minutter. Vi har lagt løbet i november, så vi håber også på, at vejret bliver en udfordring!Jo mere mudder, jo bedre.Se ruten i Ruteplanneren

Hvornår?

Søndag d. 3. november 2013 kl. 12.

Hvor?

Start og mål på Amager Fælled – indgang ved DR Byen Metrostation. Se ruten i Ruteplanneren

Tilmelding:

Tilmeld dig online her. Pris 250 kr.: Tilmelding til BakkeChallenge Amager Du kan også tilmelde dig på selve løbsdagen, hvor vi sælger evt. resterende løbsnumre fra kl. 11. Husk at medbringe 300 kr. i kontanter.

Starttider:

Begge løb er delt op i flere startgrupper. 5 km. løbene afvikles først - fra kl. 12, i grupper af 150-200 løbere. 10 km løbene starter kl. 12.30. Der vil være angivet vejledende tider på skilte på grupper efter ens formåen. Vil endvidere blive angivet her ugen op til løbene.

Distance & rute:

5 & 10 km - Du vælger selv på dagen om du løber 5 eller 10 km. Skilte for hver km. Begge distancer er DAF opmålt – men anerkendes ikke som sådan, da det er et cross/terrænløb. Underlaget er mest gode grusstier afbrudt af nogle meget smalle stier i terrænet på 2-300 m, hvor overhaling er meget svært eller umuligt. Afhængig af hvor meget regn der falder i perioden op til løbet, vil der være mere eller mindre smattet eller mudret undervejs. Regn med at sko og tøj får lidt mudder.

Forplejning:

Der vil være vanddepot ved ca. 5 km. på 10 km. løbet. I mål vil der vand, sportsdrik og frugt – samt varm suppe fra Smag

Transport & parkering:

Tag cyklen eller metroen til løbet. Vær rar ikke at sætte cykler i selve start/målområdet. Er du i bil er der meget begrænset P-mulighed – Nordre Digevej og villakvarteret er en mulighed. Det er ikke tilladt at parkere i græsrabatten på Ørestad Boulevard. Parkering mulig ved DR Byen – men det koster altså 20 kr. i timen.

Startnumre og løbechip

I år løbes der med startnumre hvor løbechippen der benyttes til tidtagningen er lagt ind i startnummeret. Dette kan derfor smides ud efter løbet. Startnumre/chip bliver udsendt til alle fra den 24.oktober. Startnummeret skal bæres synligt på brystet under hele løbet. Slip på startnummeret skal afleveres ved udlevering af løbspose på løbsdagen.

Løbe t-shirt

Alle får en lækker løbe t-shirt. Tag den på på dagen.

Bagage & opbevaring:

Der vil være et stort telt hvor poser, tasker, tøj m.v. kan anbringes under løbet. Der er ikke omklædningsmuligheder på stedet. Vi har sørget for toiletter i start/mål området.

Præmier:

Præmie til nr. 1-2-3 m/k på begge distancer.

Afbud/ændring:

Hvis du bliver forhindret i at deltage, kan du få ændret navn på deltager ved at skrive til [email protected] ### Ansvar:

Der skal gøres opmærksom på at deltagelse i løbet sker på eget ansvar.

Resultater:

Resultatliste kan ses efter løbet her på Aktiv Træning hjemmeside og på Amager AC hjemmeside.

Arrangører:

Amager Atletik Club i samarbejde med Magasinet Aktiv Træning. Overskud fra arrangementet går til det store ungdomsarbejde i Amager Atletik Klub.

Information:

Hvis du ikke finder den ønskede information på løbets hjemmeside eller i denne tekst, kan henvendelse ske til Michael Christensen [email protected] - eller telefon 3284 3418

Bakke-Challenge

Hvornår: 3. november Hvor: Amager fælled Hvad: 5 eller 10 km bakkeløb

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: