bakkeløb 749 John og Flemming 2011
Bakke Challenge 2011 Se alle billederne!

Se billeder fra Bakke Challenge 2011

Se alle de gode billeder fra Bakke Challenge!

6. november 2011

Kan man arrangere et hæsblæsende bakkeløb på flade Amager? Svaret gav 750 glade deltagere ved Aktiv Trænings første Bakke-challenge søndag den 6. november. Og det blev et rungende JA!

Humøret var højt og forholdende perfekte til at teste efterårsformen. Både 5 og 10-kilometer-løberne skulle ud på grusstierne bag DR-Byen, hen over 3 bakketoppe og via slalomstier gennem krattet endte de ved den sidste bakke, hvor slutspurten skulle sættes ind. Løbet var udsolgt til sidste startnummer – og enkelte deltagere meldte også alt udsolgt, da de passerede målstregen.

bakkeløb 676 Claus Carlsen 2011

"Det var et fedt løb, virkelig godt arrangeret," sagde 54-årige Claus Carlsen, der løb de 5 udfordrende kilometer på imponerende 20. minutter og 32 sekunder.

bakkeløb 666 Arne Olsen 2011

"Selv om jeg løb med "The number of the Beast"(red. 666) gik det fint", griner Arne Olsen. "Jeg havde sat mig som mål at løbe hver kilometer på 4 minutter og 30 sekunder – og det nåede jeg lige akkurat. Jeg måtte ned i tempo på de smalle stykker, hvor man ikke kunne overhale, men det gav mere overskud til at give den gas på stierne," fortæller Arne fra Korsør.

Tema

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: