Mød vores to eksperter til powerweekenden

Martin Kreutzer og Anna Virenhem glæder sig til at give dig et energikick

13. oktober 2016

Powerweekendens instruktører

Martin Kreutzer

Trænings- og ernæringsekspert med mange års tilknytning til både iFORM og Aktiv Træning. Med uddannelser og solid erfaring inden for både kost og træning er Martins styrker åbenlyse: Han kan forene det bedste fra begge verdener i succesfulde helheds-programmer og har hjulpet hundredevis af klienter til et sundere, bedre og lettere liv - og til bedre sportslige præstationer. Martin har forfattet flere bøger om motion, kost, sundhed og vægttab og holder et væld af foredrag.

Anna Virenhem

Anna Virenhem har gennem de sidste 15 år arbejdet med det formål at hjælpe danskere til en sundere og bedre livsstil. Hun er uddannet personligtræner, coach og kostvejleder og underviser i alt fra TRX, kettelbell, funktionelletyrktimer til yoga og pilates. Og brænder for at motivere til at bruge sin krop på bedste mulige måde.

De sidste år har hun også arbejdet med at forbedre sundheden ude på arbejdspladsen, bla i rigspolitiets idrætsforening. Anna har de sidste 10 år været med til iFORMS læser tur til Club La Santa og har udviklet en lang række trænings DVD'er.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: