Se billederne fra POWERWEEKENDEN 2016

13. oktober 2016

Vi siger tak for tre fantastisk dage til sensommerens POWERWEEKEND

Vejret kunne ikke have vist sig fra en bedre side, da en stor flok træningsglade sjæle gav den gas til I FORM og Aktiv Trænings POWERWEEKEND på Comwell Sport Hotel midt i Rebild bakker.

Blå himmel, milde temperaturer og et solbadet sensommerlandskab med bølgende bakker og dybe skove udgjorde fra fredag til søndag rammen for stribevis af sveddrivende workshops, trailløbeture, styrkesessions, mountainbikeridt, oplysende foredrag, unikke naturoplevelser – og ikke mindst saliggørende velvære for krop og sjæl. Sjældent har vi set så mange store smil og så megen energi og træningsglæde samlet ét sted. Fra Aktiv Træning, I FORM og trænerteamet er der kæmpe tak til alle de utrolige deltagere for smittende gejst og fantastisk engagement.

Ses vi i 2017? Og jo. Selvfølgelig bliver der en næste gang – faktisk hele to gange – kan vi allerede nu røbe til alle jer der spurgte. Og selvklart til alle andre der kunne have lyst til at forkæle sig selv, kæresten, vennegruppen eller træningsfællerne med en helt unik aktiv og inspirerende weekend midt i noget af Danmarks absolut skønneste natur.

Så sæt fluks kryds i kalenderen den 17. - 19. marts eller 22. - 24. september – eller begge for den sags skyld! For et er helt sikkert: en POWERWEEKEND i Rebild er vanedannende...

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: