Cookie- og privatlivspolitik
  • 12-03-2012

Men bortset fra jeg ikke nåede ud at svømme med de rigtige, gik det altsammen efter planen. Altså den plan jeg fandt på i løbet af dagen. Der var de obligatoriske 10 km til arbejdet. - Jeg har nemlig opgivet at cykle 15 om morgenen, da det er ulasiggisseligt lige omkring dér hvor jeg bor. Til gengæld blev det indhentet i eftermiddags, da jeg skulle om Lyngby på vejen hjem. Folkene i "Løberen" i Lyngby havde nemlig været så umanerlig flinke at låne mig nogle øredimser til løbeturene. Mit venstre øre er ikke kompatibelt med den slags agregater og det er vældig træls, når man er ude at løbe i timevis. For der skal høres både umti umti samt radioteatret når far her løber langt.
Jeg havde altså lånt sådan nogle på den betingelse, jeg skulle lave en anmeldelse af dem. Den kan man så læse på deres hjemmeside i morgen, tror jeg.

Men det blev dermed til 32 km cykling, og da det med at skifte fra cykling til løb, i mit tilfælde, giver blæverben på den rigtigt blævrede måde, ville jeg løbe en tur straks jeg kom hjem. 9 km blev det til - det føles helt uforpligtende at løbe under 10 efterhånden. Og som sædvanligt skulle der gå mellem 2 og 3 km før mine ben fandt ud af de skulle noget andet. Hrmpfh! Det er godt nok irriterende. Men man må vel bare blive ved med at øve det gejl...

Desværre kunne svømningen så ikke nåes, da der skulle laves lektier med kiddene.

Ad notam: Jeg håber de lektiefrie forsøgsskoler bliver en succes ...

0 kommentarer

Kom med din mening

Husk at skriv en kommentar, inden du gemmer.

CAPTCHA
Dette spørgsmål skal teste om du er et menneske for at undgå automatiseret spam.

Blog-indlæg fra 2016

Sorry, there are no blog posts to display here.

Om denne blog

Fra 0 til Ironman

Hvordan gennemfører man en Ironman når man både er doven, ustruktureret og ryger? Følg Jesper og find ud af det.

Læs mere

Om bloggeren

oysterhaus@gmail.com's picture

NYHEDSBREV

Få vores gratis nyhedsbrev med masser af gode tips til din træning.

Følg os på instagram

Følg os på instagram

Få forsmag på testvindere og kom med bag kameraet.

Find os her
Mest læste
Dag 135 - Oh Danmark!

Dag 135 - Oh Danmark!

Indlæg |

Det er trygt vejret ligner sig selv ...

Læs mere
Dag 139 - vacuum pakket tid

Dag 139 - vacuum pakket tid

Indlæg |

Så er det mandag og fuld fart over ...

Læs mere
Dag 146

Dag 146

Indlæg |

Grøn er forårets farve. Håbets farve. ...

Læs mere
Expertens råd: Jens Grønbek

Expertens råd: Jens Grønbek

Fra 0 til ironman |

Råd fra en potentiel Challenge ...

Læs mere
Dag 92 – Det er koldt på toppen.

Dag 92 – Det er koldt på toppen.

Indlæg |

Så vidt jeg husker, var vikingernes idé ...

Læs mere
Nyeste
To sjæle én tanke

To sjæle én tanke

Indlæg |

Som Seje Sidsel har jeg gået og ...

Læs mere
100 dage tilbage ( AARGH!!)    Ørkenvandring a la Nordsjælland

100 dage tilbage ( AARGH!!) Ørkenvandring a la Nordsjælland

Indlæg |

Gennem en alt for lang vinter med alt ...

Læs mere
107 dage tilbage: Kenneth

107 dage tilbage: Kenneth

Indlæg |

Jeg tænkte det sgu nok! Laver man for ...

Læs mere
Dag 148 - Dis over Strandvejen

Dag 148 - Dis over Strandvejen

Indlæg |

Det kan da godt være undertegnede mener ...

Læs mere
Dag 146

Dag 146

Indlæg |

Grøn er forårets farve. Håbets farve. ...

Læs mere