Kompakt Jakken fylder ikke meget og kan snildt ligge i en rummelig lomme på cykeltrøjen.

Cykeljakke der fungerer

Gores nye cykeljakke er måske ikke den mest sexede, der findes, men den virker perfekt.

Gore | |

Pasform: Knaldgod pasform, der optimeres af de strækbare paneler i ærmerne og i siden.

Kvalitet: Gennemtænkte og holdbare materialer hele raden rundt.

God til prisen: Slagt du bare sparegrisen. Jakken er dyr, men leverer varen hele vejen

Konklusion: Er du til topliret italiano-stil, er den tyske jakke nok en kende for afdæmpet. Går du til gengæld efter en funktionel cykeljakke, der kan bruges over det meste af sæsonen, er den svær at komme uden om. Kanon pasform, kanon materialekvalitet og kanon holdbarhed.

Pris: 1.350 kr.

www.gorebikewear.dk

Det er kort fortalt ikke så meget pjat med Gores nye Xenon AS-cykeljakke. Ikke noget med overflødige detaljer, der alligevel ikke kan bruges til noget. Ikke noget med fancy farver, lirede mønstre og italiensk pomadeattitude. Bare en cykeljakke, der fungerer fuldstændig efter hensigten.

De få detaljer, der er, begrænser sig til en god, stor ryglomme, diskrete, men effektive reflekser samt lækre, strækbare paneler i ærmerne og i siden, der øger bevægeligheden og optimerer den i forvejen gode pasform. Jakken sidder til uden at være stram. Mavestykket er kort, mens ryggen er lang. Og ærmerne er lange, snævre og anatomisk skårne, så de understøtter cykelpositionen optimalt.

Xenon AS er i let windstoppermateriale, der holder vinden ude, nemt tager en regnbyge og stadig leverer høj åndbarhed. Vi har brugt den både på landevejen og i skoven og har simpelthen ikke noget at klage over.

Skal du kun have én cykeljakke, er Xenon et oplagt bud.

PRODUKTINFO:

Vindtæt og vandskyende cykeljakke i 100 pct. nylon. Flere farver, str. S-XXL.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: