Mod vind og kulde Assos' AirJack er skabt til at trodse rå vind og kulde ude på cyklen – men dog ikke regn.

Topliret cykeljakke

Dem, der kan passe Assos AirJack, belønnes med en super funktionel jakke.

Assos AirJack Cykeljakke | |

Pasform: Topklasse! Jakken sidder perfekt på slanke cykelryttere.

Kvalitet: Eneste anke er en lidt drilsk lynlås, der trækker en smule ned.

God til prisen: Du får en fantastisk jakke, men får også lov til at betale for den.

Konklusion: Den luksuriøst forarbejdede jakke har et gennemtænkt design med masser af gode detaljer. Pasform, funktionalitet og udseende er helt i top og gør det til en fornøjelse at trække jakken på og trampe af sted i både pivende blæst og bidende kulde.

Pris: 1.799 kr.

www.assos.com

Hiv jakken på, og du er ikke et øjeblik i tvivl om, at Assos hører til toppen af poppen, når det kommer til at udvikle superliret cykeltøj.

Den kropsnære AirJacks helt store fortrin er kombinationen af en vindtæt front og et særdeles åndbart rygstykke. Sammen med det relativt tykke softshellmateriale gør det jakken til et hit under intensiv vintercykling.

Fra første sekunds brug skinner det igennem, at Assos har fokus rettet mod seriøse cyklister: Snittet er ekstremt tight, så man skal ikke have for meget fylde på kroppen, før det bliver svært at trække vejret i jakken. Kan man passe den, sidder den dog som smurt på, specielt når man sidder foroverbøjet i dynamisk kørestilling. Så kan du være i jakken, tør vi godt love, at du begejstres, for selv de mindste detaljer spiller bare helt perfekt. Det gælder både snittet, der får jakken til at svøbe sig om torsoen, den højtsluttende krave, der luner halsen, de ekstralange ærmer og de optimalt placerede lommer med lynlås.

Tæt krave.

  • En rigtig rar detalje er den høje, bløde og tætsluttende krave med praktisk knaplukning.

Lommer.

  • De store, dybe lommer er lettilgængelige og har lynlås til nøglerne og udgang til mp3-ledningen.

Produktinfo:

Svedtransporterende cykeljakke i elastisk softshell. Vindtæt front, skuldre og arme. 4 ryglommer og en lille lynlåslomme. Tydelige reflekser.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Hvad er det bedste ved vintertræning?

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: