Kram Den gennemgående, afdækkede lynlås ender i en lille lomme i kraven.

Windbreaker til cykelbrug

Letvægter til blæsende dage.

Montane | |

Konklusion: Featherlite Velojakken er gennemført ned til mindste detalje. Pasform, åndbarhed og vindbeskyttelse er helt i top, og med den lave vægt gør det jakken til en perfekt ledsager på efterårets træningsture.

Pris: 469 kr.

www.montane.co.uk

135 gram superlækker windbreaker til cykelbrug er, hvad Montanes Featherlite Velo byder på. Et af de punkter, vi sætter størst pris på – ud over vægten – er det kropsnære snit, så jakken ikke flagrer i fartvinden.

Det forlængede rygstykke, som beskytter lænden, når du sidder foroverbøjet, og de strategisk placerede reflekser er blandt de øvrige detaljer, der afslører, hvor grundigt Montane har sat sig ind i cykelrytternes behov. Også den gennemgående lynlås, der ender oppe i en relativt høj og tætsluttende krave, tog kegler. Især når temperaturerne bliver encifrede, er det lækkert at kunne beskytte halsregionen mod træk. Jakken pakkes i den medfølgende pose på størrelse med en appelsin og passer fint i cykeltrøjens baglomme.

Produktinfo:

Let windbreaker i speciel nylon. Cykelspecifikt snit med ekstra længde i ærmer og ryg. Vægt: 133 gram + 15 gram (posen).

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: