Vægtfokus! 8-mm-nøglen er hul for at reducere vægten.

Lille lækkert cykeltool

Let og behagelig at have i lommen på cykeltrøjen.

LEZYNE V-10 MULTITOOL | |

Konklusion: V-10 er hverken værre eller bedre end mange andre cykeltools, men dobbelt så lækkert. Og det er grund nok til at give 5 stjerner. Med en vægt på bare 102 gram og en højde på 15 mm er V-10 både let og behagelig at have i lommen på cykeltrøjen.

Pris: 250 kr.

www.energysport.dk

Det lille multiværktøj V-10 fra amerikanske Lezyne kan nøjagtig det samme som andre multitools. Det har de relevante unbrakonøgler – lige fra den helt lille på 2 mm til at justere bremsetryk, over 3, 4, 5 og 6 mm til resten af cyklen og op til den kraftige 8- mm-nøgle til kranken. Der er 2 torx til fx bremseskiver og en stjerneskruetrækker til gearet. Endelig er der et dækjern og en kædeskiller, hvis uheldet virkelig er ude. Med andre ord intet nyt.

Der hvor V-10 skiller sig ud, er på vægten og på lirfaktoren. Den lille sag vejer kun 102 gram – og så er den kort og godt lækker ned til mindste detalje. Alle dele er i CNC-fræset værktøjsstål og oser af kvalitet. Eneste anke er, at det gør nas i fingrene at bruge kædeskilleren, da den er så lille.

PRODUKTINFO:

Multitool i CNCfræset stål med 10 værktøjer. 102 gram. Mål: 15 x 44 x 63 mm.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: