Produktinfo Cykelpumpe i CNC-fræset aluminium udviklet til landevejsdæk. Monteringbeslag medfølger. Fås som small (76 gram) og medium (89 gram).

Luksuspumpe

Lezynes præcisionsfræsede alupumpe er både effektiv og har høj lækkerhedsværdi.

Lezyne Road Drive | |

Funktion: Totalt upåklagelig. Der er bare ikke noget at komme efter.

Kvalitet: Forarbejdningen virker ikke blot gennemført, men helt luksuriøs.

God til prisen: Du kan finde billigere modeller. Men ikke i den her klasse!

Konklusion: Der skal lige skrues lidt først, men så kører pumpejobbet ellers også på 1. klasse. Road Drive er et gennemført, lækkert stykke tilbehør, som man uvægerlig kommer til at blive rigtig glad for – ikke mindst i længden.

Pris: 399 kr.

www.energysport.dk

Amerikanske Lezyne (udtales som ‘design’ – bare med L) har gjort det til et varemærke at producere cykeltilbehør med upåklagelig funktionalitet og tårnhøj lækkerhedsværdi. Og den superslanke letvægtspumpe Road Drive er ingen undtagelse.

Den kraftige håndpumpe er designet til landevejsdæk – og passer da også kun til racerventiler (Presta). Til gengæld kan den pumpe dækket helt op til 11 bar (160 psi). Og det foregår endda både ganske ubesværet og sjældent hurtigt. Så der er ingen grund til at trampe videre på en halvslatten ring eller pumpe al kraft ud af kroppen.

Det er også en nydelse, at der slet ikke er nogen vrikken og vriden mellem pumpe og slangeventil takket være den specielle Lezyne-løsning, hvor en kort gummislange med præcisionsfræset gevind skrues fast på ventilen. Det gør, at pumpen har perfekt greb om ventilen, og man risikerer ikke at knække ventilspidsen.

Til gengæld fandt vi ud af, at koblingssystemet ikke duer på ventilforlængere. Så tag lige højde for det.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: