Produktinfo Vandtæt cykellygte med integreret genopladeligt batteri. 2 lysstyrker og en batteritid på op til 8 timer. Vægt: 300 gram.

Powerlygte til cyklen

Simpel, men velfungerende cykellygte fra Philips kaster masser af lys på landevejen.

Philips LED Bike Light | |

Brugsoplevelse: Fremragende landevejslygte med bredt og kraftigt lys.

Kvalitet: Enkel og robust lygte. Dog også tung og lidt ustabil på styret.

God til prisen: Lygten er dyr, men også yderst robust.

Konklusion: Der er tale om en robust lygte, der med sin brede, kraftige lyskegle er oplagt til pendling eller vintertræning på raceren. Lygten er tung, og styrmonteringen er enkel, men ikke så holdbar, så lygten er ikke rigtig egnet til ujævnt terræn.

Pris:1.000 kr.

www.philips.dk

Philips er ikke kendt for cykeludstyr, men med deres nye serie af cykellygter gør de en rigtig fornuftig entré i kategorien.

Lygten lyser ganske enkelt fremragende. Lysydelsen er angivet til 270 lumen, men takket være sin brede lyskegle, sin jævne fordeling af lyset og sin gode farvegengivelse lyser lygten bedre end mange andre lygter med en højere ydelse. Lygten er til pendleren eller til vintertræningen, og går din cykeltur ad skovstier eller uoplyste landeveje, er lygten et fremragende valg.

Vi har også haft den med på mountainbike i skoven, og selvom lysniveauet er i orden, er monteringen ikke robust nok. Lygten virker ellers holdbar. Vi har taget den gennem masser af regnvejr og endda tabt den på jorden, uden at det har taget pusten fra lyset.

Nem montering

Lygten monteres nemt på styret med en fingerskrue. Den sidder fint fast, men kan godt hoppe lidt, når underlaget er ujævnt.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: