© Andreas Mikkel

3 tip til simregryder

Lav mad og træn på samme tid!

21. september 2010 af Julie Hey

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men hvis du laver en lækker gryderet, som skal stå og simre i et stykke tid, kan du sagtens nå at løbe en god lang tur. Her får du Aktiv Trænings bud på 3 nemme gryderetter, der kun kræver 10-15 minutters snitten og hakken, hvorefter du sætter lavt blus på kogepladen og hopper i træningstøjet.

  • Godt med væde, lang tilberedningstid og svag varme er nøglen til en god gryderet.

  • Lad ikke gryden stå og simre helt uden opsyn. Få én i familien til at kaste et blik på maden en gang imellem, mens du træner.

  • Lav gerne dobbelt portion, når du er i gang – så er der også til dagen efter. Simregryder bliver kun bedre af at samle smag i længere tid. Men husk at stille retten på køl natten over.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: