Spis rigtigt på dage med lange træningspas

Det er afgørende, at du spiser rigtigt, når du træner, især når du har dage med lange træningspas.

2. maj 2016 af Martin Kreutzer

Fokus på dage med langt træningspas

Det er vigtigt, at du får skabt et godt fundament for det lange træningspas, som både har til formål at smelte kalorier af kroppen og træne din udholdenhed.

Du kan træne dit lange træningspas kl. 10.30 med en timelang løbetur i roligt tempo, lang cykeltur eller 10-15 km gang.

Sådan skal du spise

Morgenmad kl. 8 Omelet af 2-3 æg med skiver af tomat hen over. Gnavegrønt af peberfrugt, blegselleri, gulerødder, radiser, blomkålsbuketter og lignende + en halv skive palæobrød med ost og syltetøj.

Frokost kl. 13 2 halve skiver rugbrød med skiver af avocado og laks. Gerne suppleret med en skål grøn salat.

Eftermiddag kl. 15 Forkæl dig selv med et dejligt stykke kage til en god kop kaffe + et stykke frisk frugt eller bær.

Aften kl. 19 En grov kålsalat med ca. 50 g tørrede bønner og groft høvlet parmesan (ca. 25 g) hen over.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: