© Colourbox

6 gode grilltips

Det er let at gøre grillmaden markant sundere. Her er 6 genveje til mere sundhed.

8. juli 2010

1. Spis mindre kød – vælg kvalitet i stedet for kvantitet. Husk, at de marinerede kødstykker i køledisken også er de ældste.

2. Vælg grillpølser med et kødindhold på minimum 70 pct.

3. Grill med indirekte varme, så der ikke dannes så mange skadelige stoffer. Lægger du kødet lige over kullene, drypper fedtet ned og antænder flammer, der branker kødet og udvikler skadelige stegemutagener.

4. Snup en lækker salat som forret. Det kickstarter den naturlige appetitregulering, så du spiser mindre kød.

5. Husk masser af tilbehør i form af rå og grillede grønsager.

6. Drop de næringsfattige hvide flutes. Vælg fuldkornsbrød.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: