Omelet med broccoli og bacon
© Colourbox

4x omeletter: Nem og sund hverdagsmad

Vi er vilde med omeletter! De er nemme at lave, og man nemt kan bruge alle køleskabets rester som fyld. Vi har samlet 4 lækre opskrifter på omeletter, hvor der er skruet op for smagen og ned for kalorierne.

6. juni 2017 af Anne Larsen, Martin Kreutzer

Omeletter er både billige og nemme at lave. De fungerer som et strålende måltid både morgen, middag og aften – og du kan altid bruge rester fra køleskabet som fyld. Vil du forkæle dig selv, kan du med fordel kaste dig over de her 4 lækre og supersunde omeletforslag. 

Omelet grundopskrift

Sådan gør du:

  • 2 æg piskes manuelt.
  • Tag en slip let-pande på ca. 18 cm i diameter, spray, eller pensl den med olivenolie. Hæld æggemassen på.
  • Steg omeletten stabil på den ene side. Lad den glide over på et grydelåg, vend den, og steg den stabil på den anden side. Læg låg på, så hæver den.
  • Fold den ved anretning.

LÆS OGSÅ: Nem og sund aftensmad

Se de fire lækre omelet-opskrifter her: 

Tema

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: