Æggekage med laks

Ekstra mæthed, flere fibre og færre kalorier

Ingredienser til 1 person: 100 g grønne bønner eller haricots verts 1 æg 1 æggehvide 30 g ricotta 50 g cherrytomater 50 g varmrøget laks 1 spsk. hakket frisk basilikum Salt og peber 200 gram grøn salat 1 1/2 skive groft rugbrød (75 gram)

Tilberedning: Kog bønnerne i saltet vand i 3 min. Pisk æg, æggehvider og ricotta sammen i en skål. Tilsæt bønner, halverede tomater, laks, basilikum, salt og peber.

Smør en form på ca. 7 cm i diameter, og kom massen heri. Bag æggekagen i ovnen ved 180 grader i 20 min., til den er gylden. Server med brød og grøn salat.

PRØV OGSÅ: OMELET OPSKRIFT: Nem omelet med spinat, kartoffel og feta

...

Aktiv Træning anbefaler

Indtager du for mange kalorier i løbet af dagen? På I FORM Kostdagbog finder du inspiration til slankeopskrifter, og du får samtidig stor forståelse for din kost og kaloriesammensætning.

Prøv I FORM Kostdagbog 5 dage gratis

Næringsindhold pr. person

Energi: 499 kcal Fedt: 17 g Protein: 37 g Kulhydrat: 55 g Kostfibre: 12 g

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: