Avocadosuppe med friske rejer og chili

En avocado er et optimalt match til rejerne. Da skaldyrene er stort set fedtfrie, er det vigtigt at tilføje en fedtkilde, så retten balancerer ernæringsmæssigt. Her er den sunde avocado det helt oplagte valg, som også smagsmæssigt komplementerer rejerne flot.

15. maj 2014 af Mads Persson

Avocadosuppe med friske rejer og chili (2 personer)

Ingredienser: 150 g friske hele rejer 2 avocadoer, godt modne 150 g flødeost, natural ½ frisk chili 1 cm frisk ingefær 1 fed hvidløg 1 dl grønsagsbouillon, nedkølet Saften af ½ citron Salt, peber Brøndkarse til pynt

Sådan gør du: 1. Bland avocado, flødeost, chili, ingefær, hvidløg og bouillon, og blend det til en tyktflydende og suppelignende konsistens. Brug stavblender eller almindelig blender.

2. Smag til med rigelig citronsaft, salt og peber, og lad suppen hvile med film om på køl i ca. 20 min.

3. Pil imens de friske rejer, og servér suppen som fx forret med rejer og brøndkarse på toppen. Supplér evt. med godt groft brød.

Klik her og læs, hvorfor rejen er et af havets absolutte kostvidundere.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: