Sundt & nemt: Teriyaki-marineret entrecote med broccolisalat.

Entrecote med broccolisalat

Broccolien er fantastisk sund, særligt i selskab med en rød bøf. I denne opskrift kombinerer vi de to ingredienser.

8. januar 2014 af Mads Persson.

Teriyaki-marineret entrecote med broccolisalat (2 personer)

Ingredienser: 2 entrecoter a ca. 200 g 30 ml sojasauce 1,5 spsk. ingefær, fintrevet 1 fed hvidløg, presset 1/2 frisk chili, finthakket 1 tsk. brun farin 1 tsk. fiskesauce 1 spsk. sesamolie Saften fra en halv lime ½ broccoli, i buketter 1 håndfuld bønnespirer 1 spsk. sesamfrø, ristede 1 bdt. frisk koriander, plukket

Sådan gør du:

1. Rør en marinade af soja, ingefær, hvidløg, chili, farin og fiskesauce. Fordel den godt over bøfferne og sæt på køl i ca. en time.

2. Blanchér broccolibuketterne i kogende vand og lad dem køle ned i iskoldt vand.

3. Bland en dressing af sesamolie og limesaft og bland den i en skål med broccoli, bønnespirer, sesamfrø og frisk koriander.

4. Varm en grillpande op og tørsteg bøfferne 2-3 min. på hver side. Lad dem hvile i ca. 5 min. og servér med broccolisalaten.

Klik her og læs om broccoliens fantastiske egenskaber!

Flere opskrifter med broccoli? Klik her!

Se også vores opskrift på Sund chili con carne

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: