© wichmann+bendtsen.

Fajitas med bønner og chili

Er du til chili? Så kast dig over denne fajita med spark i!

5. november 2015 af Anne Larsen.

Fajitas med bønner og chili

Opskrift til 2 personer: 150 g kalvefilet i strimler 2 peberfrugter, fx orange 100 g dåsebønner 1 gult løg ½ rød chili 1 ds. hakkede tomater 4 æg 2 stilke bredbladet persille Ekstrajomfruolivenolie Havsalt og kværnet sort peber

Sådan gør du: 1. Skær løget i små tern. Steg disse bløde og blanke i 1 spsk. olivenolie. Skær peberfrugten i strimler, og svits dem med. Drys let med salt og sort peber.

2. Kom kødet ved, og vend godt. Kom tomater og skiver af chili ved plus en sjat vand. Lad det simre, til kødet er mørt. Kom bønnerne ved, og smag til.

3. Pisk æg, finthakket persille, salt og peber. Hæld æggemassen på en stor slip let-pande smurt ganske let med olivenolie.

4. Steg æggepandekagen stabil på den ene side, lad den glide over på et grydelåg, og steg den stabil på den anden side. Læg den på et stykke bagepapir, fyld den, fold den, og spis den!

Næringsindhold pr. person: Energi: 638 kcal Protein: 45,5 g Fedt: 29,4 g Kulhydrat: 55,7 g Kostfibre: 14,3 g

Derfor skal du spise chili!

SE OGSÅ: Sund chili con carne - opskrift på chili con carne, som både er sund, smager godt og er nem at lave

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: