Fish and chips

Fish and chips – det lokker, men er jo ikke lige frem den sundeste spise. Eller er det?

26. maj 2010 af Martin Kreutzer

Ingredienser til 2 personer: 150 g kartofler 150 g selleriknold 150 g gulerod 1 tsk. olivenolie Salt og Peber ½ dl persille 250 g fiskefileter (4 stk.) 2 spsk. groft rugmel 2 tsk. sesamfrø 10 g smør 1½ spsk. pickles 1 tsk. mayonnaise 1 spsk. tyk yoghurt 5 kapers ½ citron 300 g broccoli

Tilberedning: Skær kartofler, selleri og gulerødder i grove stænger, vend dem i olie, salt og peber, og steg dem i ovnen ved 200 grader i 30 min. Vend dem så i grofthakket persille. Vend fiskefileter i en blanding af rugmel og sesamfrø, og steg dem herefter brune i smør på pande. Blend nu pickles med mayonnaise og yoghurt, og smag til med hakket kapers. Server retten med citronbåde og dampede broccolibuketter til.

Næringsindhold pr. person

Energi: 475 kcal Fedt: 15,4 gram Protein: 38,8 gram Kulhydrater: 53,2 gram Kostfibre: 14,8 gram

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: