Bonus Det bugner med kostfibre i rugbrødet og knoldsellerien. Den ‘fede’ smag fra laksen gør, at det ikke er nødvendigt at smøre brødet med smør. Alt i alt en meget fedtfattig, sund og god slankeret.

Fiskefrikadeller med knoldselleriråkost

Det bugner med kostfibre i rugbrødet og knoldsellerien. Alt i alt en meget fedtfattig, sund og god slankeret.

21. marts 2012

Ingredienser - 2 personer 1 frossen laksebøf 1 bagekartoffel 1 spsk. mælk 1 æg 1 spsk. mel 1 finthakket forårsløg ½ finthakket rød chili 1 spsk. hakket persille 1 spsk. akaciehonning Saften og skrællen af 1 lime ½ knoldselleri, fintrevet Rapsolie til stegning

Tilberedning Start med at skrælle og koge bagekartoflen, til den er helt mør og kan moses. Mos kartoflen, og blend den sammen med laksen og mælken, til det bliver en lind masse. Brug enten en stavblender eller en normal blender.

Rør farsen med ægget, melet, forårsløget, limeskrællen og chilien, til konsistensen er som en normal frikadellefars.

Steg fiskefrikadellerne på en slip letpande med lidt olie.

Imens blandes den revne knoldselleri til en råkost med olie, persille, limesaft og honning. Servér fiskefrikadellerne med den saftige råkost, og spis groft rugbrød til.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: