Grøntssagssuppe på en ny måde

Suppe er en hurtig genvej til at få dækket sit daglige grøntsagsbehov på en velsmagende måde. Den cremede suppe kræver ikke meget tid i køkkenet, og så er den både nem og mættende.

4. maj 2010 af Christian Bitz

Ingredienser: 1 løg 200 g jordskokker 100 g rødbeder 100 g blomkål 100 g kartofler 1 tsk. tørret timian Lidt knust chili 3 spsk. hvidvinseddike ½ l god bouillon (grønsags- el. hønse-) 2½ dl piskefløde Groft salt og peber fra kværn 80 g god tørsaltet bacon el. chorizopølse

Tilberedning: Pil/skræl/skyl løg og øvrige grønsager, og skær dem i mindre stykker. Rist dem i olivenolie med timian og chili. Tilsæt hvidvinseddike, kom bouillonen i, og kog det lidt ind. Tilsæt piskefløde, og kog i ca. 35 minutter. Smag til med salt og peber, og blend suppen. Skær bacon eller chorizopølse i tern, og rist dem sprøde på en tør pande. Servér suppen rygende hed med bacon drysset over. Spis groft brød til.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: