Kotelet med æbler, selleri og salvie

Klassisk middagsret med et pift.

Ingredienser til 1 person: 125 g mager svinekotelet Salt Peber 1 tsk. olivenolie 1 rødt æble 100 g skalotteløg 1 stilk blegselleri 1 dl æblecider 2 salvieblade 2 spsk. Cultura 200 g grønne bønner

Tilberedning: Drys koteletten med salt og peber, og brun den i lidt olie på en varm pande ca. 2 min. på hver side. Tag op.

Skær så æble i både, og steg ved lav varme i 3-4 min. Tag op. Steg nu halverede skalotteløg og blegselleri skåret i mindre stykker i 5 min. Hæld æblecider over, og bring i kog.

Rør hakket salvie i, og tilsæt kotelet og æbler igen. Lad det simre i 10 min., til koteletterne er klar.

Rør med Cultura til sidst. Server koteletten med sovs, grønsagsblanding og blancherede grønne bønner.

  • Du træner faktisk ikke: Retten er så mættende, at du sagtens kan skære 20-25 % af portionen og på den måde kompensere for dit mindre kaloriebehov, uden at du går på kompromis med din mæthed.

  • Du træner hårdt og meget: Behøver du ekstra energi for at kunne fylde dine depoter op efter hård træning, vil en skive grovbrød eller to være en nem måde at løfte rettens energiindhold på.

Næringsindhold pr. person

Energi: 496 kcal Fedt: 14 g Protein: 36 g Kulhydrat: 61 g Kostfibre: 10 g

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: