Kylling i karry

Kyllingebryst med masser af sprøde grønsager.

27. maj 2010

Ingredienser til 1 person: 80 g gulerod 100 g porre 150 g spidskål 50 g sukkerærter 100 g kyllingebryst ½ tsk. jordnøddeolie 1 fed hvidløg 2 cm ingefær ½ rød chili 1 spsk. karry 1 spsk. kokosmel Salt Peber ½ dl Cultura Frisk koriander Forårsløg 30 g grove ris

Tilberedning: Rens og skær alle grønsager skråt ud. Kog kylling (fjern skind og ben) i 10 min., og skær i mindre stykker.

Kom olie i wok, og brænd hvidløg, ingefær og chili med karry af i 15 sek. Kom grønsager i, undtagen ærter, rør rundt, og kog af. Tilsæt kokosmel og 1 dl vand, og lad det simre i 5 min.

Kog nu risen. Smag retten til med salt og peber, put ærter i, vend den med Cultura, og undgå, at det koger.

Server retten i en dyb tallerken med ris vendt i, og drys med hakket koriander og forårsløg.

Næringsindhold pr. portion

Energi: 535 kcal Protein: 34,8 gram Fedt: 18,7 gram Kulhydrat: 63,3 gram Kostfibre: 12,4 gram

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: