Bonus Laksen og cashewnødderne er sprængfyldte med de sunde omega-3-fedtsyrer, som nedsætter risikoen for hjertekar-sygdomme.

Laksebøf med sesamkartofler og fennikelsalat

Laksen og cashewnødderne er sprængfyldte med de sunde omega-3-fedtsyrer, som nedsætter risikoen for hjertekar-sygdomme.

21. marts 2012

Ingredienser - 2 personer 2 optøede laksebøffer Ca. 8 små kartofler 1 spsk. sesam 1 fennikel 2 gulerødder 2 spsk. olivenolie Saften af 1 citron 2 stilke dild 1 håndfuld cashewnødder

Tilberedning Vend kartoflerne i 1 spsk. olie og dernæst i salt og sesam. Sæt dem i en forvarmet ovn i ca. 30 min. ved 220 grader. Rør lidt i dem undervejs.

Krydr de optøede laksebøffer. Læg dem i et ildfast fad med lidt olie under, og sæt dem i ovnen sammen med kartoflerne i de sidste ca. 15-20 min.

Til fennikelsalaten skæres fennikel i papirtynde skiver, og gulerødderne skrælles i flotte ‘blade’ og vendes i 1 spsk. olie og citronsaft samt hakket dild. Cashewnødderne tørristes på en pande. Drysses over retten.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: