Laksesteak med estragon og citron

En hurtig og lækker ret.

26. maj 2010

Ingredienser til 1 person: ½ lille bundt estragon Salt Peber 1 tsk. olivenolie Saften af ¼ citron 125 g laksesteak (med ben) 250 g savojkål 50 g brune ris 20 g rucola

Tilberedning: Kom lidt vand og næsten al estragon i en blender. Kør, til den er helt varm og væsken dybt mørkegrøn. Lige inden servering smages estragonen til med salt, peber, olie og citron. Pensl laksesteak med salt og peber, og steg den på grillpande i 3-4 min. på hver side. Damp kvarte stykker kål eller delte kålblade i lidt vand, og drys med salt og citron. Kog ris efter anvisning. Anret laksesteak på en tallerken med dampet kål og estragonsauce. Server ris og grøn salat til.

  • Du træner faktisk ikke: For at holde hus med kalorierne kan du erstatte risene med en mindre mængde fuldkornspasta. Det løfter fiberindholdet markant og gavner både fordøjelse og mæthed. Spar desuden på olien.

  • Du træner hårdt og meget: Efter intensiv træning har du sikkert behov for at fylde depoterne igen. Spis derfor nogle flere ris for at løfte kulhydratindtaget.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: