Lam i spinat med vilde ris

Lam i karry med spinat.

Ingredienser til 2 personer: 250 g afpudset mørt lammekød 1 glas korma eller madras curry 400 g hel, gerne storbladet, spinat 1 granatæble 100 g risblanding (grove og vilde ris) 1 hakket løg 2 hakkede fed hvidløg 1 hakket frisk eller tørret chili Evt. lidt hakket frisk ingefær 1-2 spsk. god, kraftig karry 1-2 tsk. olie (gerne neutral) Salt Peber

Tilberedning: Kog risen efter anvisning på pakken. Skær kødet i store tern, drys med salt, peber og karry, og brun det i olie i en gryde.

Kom løg, hvidløg, chili og ingefær ved sammen med 1 dl vand. Læg låg på, og lad det simre i 5-10 min. Rør så curryen i, og smag til - det skal være stærkt. Kødet skal være rosa indeni.

Skyl spinaten grundigt, og vend den i gryden, til den klasker sammen. Server med kogt risblanding til, og drys med granatæblekerner.

Næringsindhold pr. portion

Energi: 594 kcal Protein: 40,1 gram Fedt: 17,9 gram Kulhydrat: 73,5 gram Kostfibre: 11 gram

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: