Lasagne med spinat, fisk og hytteost

En klassiker i slank version.

Ingredienser til 1 person: 60 g fuldkornslasagneplader 300 g spinat 50 g hytteost 20+ Muskatnød Salt Peber 75 g hvid fast fisk ½ æg 5 kviste basilikum 100 g tomat 15 g parmasan eller grana

Tilberedning:: Forkog lasagnepladerne en af gangen. Hold dem fugtige. Skyl så spinaten, og damp den i gryde med det vand, der hænger ved spinaten. Dræn spinaten, og rør så spinat, hytteost, revet muskatnød, salt og peber sammen. Læg blandingen som det ene lag mellem pladerne. Blend fisken med lidt salt, rør med æg og hakket basilikum, og læg det som det andet lag. Læg tomatskiver øverst med revet parmesan og godt med peber. Sæt i ovnen ved 200 grader i 20 min., til fisken er bagt.

SE OGSÅ: Lasagne - opskrift på sund lasagne, der er perfekt til restitution

Klassisk lasagne vs Aktiv Trænings lasagne

Energi: 1156 kcal vs 540 kcal

Protein: 61 gram vs 47 gram

Fedt: 55 gram vs 15 gram

Kulhydrat: 108 gram vs 62 gram

Kostfibre: 5 gram vs 13 gram

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: