Bonus Lyssejfilet er en yderst fedtfattig fisk med et meget højt indhold af protein. Kombineret med gode kulhydrater fra de vilde ris er denne ret god som restitueringsmåltid.

Lyssej

Lyssejfilet er en yderst fedtfattig fisk med et meget højt indhold af protein. Kombineret med gode kulhydrater fra de vilde ris er denne ret god som restitueringsmåltid.

21. marts 2012

Ingredienser - 2 personer 2 frosne lyssejfileter 1 porre 1 gulerod 1 tsk. wasabicreme Ca. 4 dl fløde, 13 % Saften af 1 citron 150 g vilde eller brune ris

Tilberedning Skær porre og gulerod i tynde skiver, og læg dem i bunden af et ildfast fad. Placér de optøede sejfileter oven på grønsagerne, og hæld fløden pisket med wasabicreme, salt, peber og citron over, så det lige knap dækker halvdelen af fisken.

Dæk fadet med sølvpapir, og sæt det i ovnen ved 175 grader i ca. 25 min. Tjek ved at åbne pakken, og stik lidt i fisken. Den skal være lige knap gennemstegt, og grønsagerne skal stadig have bid. Servér med ris.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: