© Valling.com

Mørbrad med blomkål og grillet grønt

Smid de overflødige kilo med kød og grillet grønt. Træningsmåltidet mætter fremragende og sætter for alvor turbo på stofskiftet.

31. august 2010 af Ernæringsekspert Martin Kreutzer

Ingredienser til 1 person: 130 g afpudset svinemørbrad 1 fed hvidløg i skiver 2 spsk. soja 1 spsk. oliven- eller rapsolie Friske rosmarinkviste ¼ blomkålshoved En håndfuld rosiner En håndfuld mandler Saften af ¼ citron 200 g squash 200 g aubergine 20 g fetaost (evt. salatost) Frisk basilikum Salt og peber En skive groft brød, 40 g

Tilberedning: Læg mørbraden til marinering i en frysepose, og tilsæt hvidløg, soja, 1 tsk. olie og rosmarin.

Hak blomkålen fint i en blender. Hak mandlerne groft med en kniv, og bland i blomkålen sammen med rosinerne. Bland en dressing af citronsaft, olie, salt og peber, og vend den i.

Grill mørbraden over indirekte varme i ca. 25 minutter eller til en kernetemperatur på 62-65°. Lad den hvile 15 min. før udskæring.

Skær squash og aubergine i centimetertykke skiver, og grill dem, til de er møre. Drys lidt smuldret feta og basilikumblade over og et par dråber olivenolie.

Næringsindhold pr. portion

Energi: 592 kcal Protein: 46,7 gram Fedt: 24,1 gram Kulhydrat: 53,8 gram Kostfibre: 12,6 gram

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: