Læs også

Oksekødssuppe

Pastinaksuppe

Perfekt til vægttab på den nemme måde.

27. januar 2011

Ingredienser til 4 personer 2 spsk. rapsolie 1 hakket løg 1 tsk. stødt spidskommen 1 tsk. stødt koriander 1 tsk. stødt gurkemeje 5 skrællede pastinakker i grove stykker 1¼ liter vand Saften af 1 citron 4 spsk. yoghurt naturel 4 tsk. finthakket frisk mynte 2 laksebøffer

Tilberedning Varm olien op i gryden, og steg løg og alle krydderierne, til olien sitrer omkring dem.

Kom dernæst pastinakkerne og vand i, og lad suppen simre, til pastinakkerne er møre.

Imens halveres de 2 laksestykker til 4 firkanter og koges i vand i ca. 5 minutter – eller til de lige akkurat er gennemkogt.

Blend suppen med en stavblender eller normal blender, og smag til med salt, peber og citronsaft.

Servér suppen med ét stykke laks i midten, en ring af yoghurt rundtom og frisk mynte drysset henover.

Slankesuppe

Suppe fylder generelt godt i maven og holder dig derfor mæt længe. Men du kan gøre suppen ekstra velegnet som slankemad ved at krydre den stærkt. Stærk mad øger din forbrænding og tilfredsstiller dine smagsløg, så du ikke fristes til at spise andre og usunde ting. Tilføj også gerne fed fisk og grove, fiberrige kulhydratkilder, så mæthedsfornemmelsen varer endnu længere.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: