Læs også

Oksekødssuppe

Peberfrugtsuppe

Fyrer op under dit immunforsvar.

27. januar 2011

Ingredienser til 4 personer 2 spsk. olivenolie 300 g kyllingekød i tern 6 røde peberfrugter 1 hakket rødløg 3 gulerødder i grove stykker 4 fed hvidløg 4 tomater i tern 1¼ liter vand 4 håndfulde skyllet frisk spinat 4 spsk. mascarpone Saft og skal fra 2 citroner

Tilberedning Skær kyllingebryst i tern, kog det i 5-10 minutter, og læg det til side.

Pil kerner og skræl ud af peberfrugterne, og steg dem sammen med løg og hvidløg i ca. 2 minutter.

Tilsæt tomater i tern, gulerod og vand, og lad suppen simre sammen med kyllingestykkerne, til grønsagerne er møre.

Til sidst kommes spinaten i gryden og koges med i 1 minut. Put mascarponen i, og blend suppen til en flot orange farve. Smag til med citronsaft og -skal, salt og peber.

Sundhedssuppe

Næsten alle supper er bygget op om, at du koger grønsager i vand eller bouillon, som derefter bliver blendet. Det gode er, at du derved bevarer de fleste vitaminer og mineraler. Enten sidder de stadig i grønsagerne, eller også svømmer de rundt i kogevandet. Vitaminindsprøjtningen er guf for immunforsvaret, der bliver bedre til at beskytte dig mod sygdom og træningsømhed. Brug meget hvidløg og mange citrusfrugter i suppen – begge dele virker infektionsdæmpende og indeholder mange vitaminer.

Boost dit immunforsvar med spinat.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: