Rødbedesuppe med parmaskinke

Mørk og sund rødbedesuppe med sprødt parmaskinke

27. maj 2010 af Helle Brønnum Carlsen

Ingredienser til 2 personer: 500 g aflange rødbeder 2 skiver parmaskinke Evt. 1 dl tyk yoghurt ½ bundt persille eller 2 spsk. kapers 200 g groft brød 1 skalotteløg 8 dl bouillon Salt Peber 1 spsk. vineddike

Tilberedning: Skræl rødbeder, og pil løg. Skær to tredjedele af rødbederne i tern, og kog dem sammen med løg i bouillon i 20 min. Blend til en jævn suppe, der smages til med salt, peber og eddike.

Parmaskinken ristes evt. i ovnen ved 200 grader i 5-7 min. Den resterende rødbede rives groft og vendes med salt og en smule eddike. Anret suppe med den revne rødbede og med tyk yoghurt og crispy parmaskinke. Drys nu med lidt persille eller kapers. Spis brød til.

Næringsindhold pr. person

Energi: 534 kcal Protein: 21,9 gram Fedt: 11,9 gram Kulhydrat: 89,9 gram Kostfibre: 11,8 gram

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: