Spaghetti carbonara

Italiensk med grønsager og fuldkorn.

26. maj 2010 af Martin Kreutzer

Ingredienser til 1 person: 50 g fuldkornsspaghetti 1 løg, finthakket 3 fed hvidløg, finthakkede 1 tsk. olivenolie Masser af friskkværnet peber 20 g parmaskinke 1 porre i ringe 3 soltørrede tomater i strimler 1 fennikelknold 1 æg 2-3 spsk. hakket bredbladet persille

Tilberedning: Steg hakket løg og hvidløg i olien. Drys med masser af peber (det er det, der har givet navnet til retten: kulsvierens pasta). Rist parmaskinken i ovnen i 5 minutter, til den er sprød (ca. 200 grader). Steg porre, soltørrede tomater og fintsnittet fennikel sammen med løgene. Kog pastaen, og vend den i grønsagerne. Tilsæt persille og til sidst et sammenpisket æg rørt med 2-3 spsk. vand. Det skal lige stivne og sætte sig rundt om pastaen. Server straks med tomatsalat.

Energi pr. portion

Energi: 535 kcal Fedt: 18 gram Protein: 26 gram Kulhydrater: 74 gram Kostfibre: 15 gram

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: