© Valling.com

Tigerrejewok

Wokmad er hurtig, nemt og fremfor alt sundt og fedtfattigt. Her får du en version med tigerrejer og nudler.

6. februar 2012

Ingredienser - 4 personer 1 stk. frisk chili Frisk ingefær, 6-7 cm af roden 2 spsk. sesamolie Ca. 20 stk. tigerrejer (frosne eller ferske uden skal) 250 g grove ægnudler 1 spsk. soja 1 spsk. sesam Saften af 1 citron 1 bakke sukkerærter 1 bundt frisk koriander

Tilberedning Hak chili og ingefær fint. Varm olien op i wokken, og tilsæt chili og ingefær. Når det er stegt godt, tilsættes rejerne. Ryst dem godt rundt i den varme wok i 2-3 minutter. Når rejerne har skiftet farve til pink, er de færdige.

Sæt rejerne til side, og kog ægnudlerne som anvist på pakken. Bland nudlerne med soja, sesam, citron og sukkerærter.

Servér de lune nudler med rejer ved siden og masser af frisk koriander på toppen.

Tip

Vil du gerne have smagen af chili uden alt for meget styrke, skal du nøjes med at bruge spidsen af chilien og fjerne de hvide frøvægge. Bliver du mere modig, kan du tage den anden ende af chilien med, men stadig udelade frøene og det hvide inden i chilifrugten.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: