Andebryst på røde ris

Giv dit andebryst et asiatisk twist med denne lækre opskrift, hvor andebrystet serveres på røde ris og med hjemmelavet misodip.

2. december 2016 af I FORM

4 personer.

Opskrift:

  • 2 andebrystfileter

  • 1 dl teriyaki

  • Sort peber

Misodip:

  • 50 g misopaste

  • 1½ tsk. sesamolie

  • 1 spsk. tahin

  • 1 spsk. mirin

  • 1 tsk. fintrevet frisk ingefær

  • 2 dl røde fuldkornsris

  • Havsalt

  • 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie

Tilbehør

  • Koriander

Tilberedning Læg andekødet i en beholder sammen med teriyaki og lidt peber. Stil det på køl i 8 timer. Rør misodippen, og stil den på køl. Skyl og kog risene. Steg andekødet i olivenolie og med det fedt, som afsmeltes under stegningen (20 min. på skindsiden og 10 min. på den anden side). Pak andebrystet ind i bagepapir, læg et klæde om, og lad det hvile i 15 min. Skær det i 1 cm tykke skiver, og anret det på risene med misodip og frisk koriander.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: