Fiberrig chili con carne

Hurtig ret med mange fibre og få kalorier

26. maj 2010 af Helle Brønnum Carlsen

Ingredienser til 1 person: 50 g hakket kyllingekød 1 løg, hakket 1 fed hvidløg, hakket 1 tsk. olivenolie 1/2 dåse hakkede flåede tomater 1/2 chili, hakket 50 g brune eller sorte bønner, udblødt natten over og kogt i 45 minutter 1 hakket gulerod 1 hakket persillerod 100 g hakket grønkål eller savojkål 1 dl suppe Salt og peber

Tilberedning: Brun kødet med løg og hvidløg i olien. Tilsæt tomater, chili og bønner, og lad det småkoge under låg i 10 minutter.

Kom gulerødder og persillerødder ved, og kog i 5 minutter.

Kom hakket grønkål eller savojkål i, og tilsæt suppe. Lad det koge i 4-5 minutter, og smag til med salt og peber.

Næringsindhold pr. person

Energi: 532 kcal Fedt: 12 gram Protein: 51 gram Kulhydrater: 89 gram Kostfibre: 28 gram

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Hvad er det bedste ved vintertræning?

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: