Grillspyd med marineret laks

Den enkle: Grillspyd med marineret laks, pastasalat og grillede majs.

20. juni 2011

Ingredienser - 4 personer 4 laksebøffer 4 grillspyd 1 spsk. soja 1 spsk. akaciehonning 300 g pastaskruer (gerne fuldkorn) 1 spsk. græsk yoghurt 1 spsk. pesto 4 majskolber

Tilberedning

  • Start med at skære hver laksebøf i ca. 4-5 firkanter. Rør en marinade af soja og honning. Marinér derpå laksestykkerne i denne i ca. 30 minutter.

  • Kog imens pastaen, og bland så den stadig varme pasta med græsk yoghurt og pestoen. Pastasalaten skal være cremet - og slut så af med at smage den til med salt og peber.

  • Fyr op under grillen, lad marinaden dryppe af laksestykkerne, og sæt dem på grillspyd.

  • Læg dem nu på den brandvarme grill. I den modsatte side af grillen lægger du majskolberne - stadig med 'frakke' på. Vend majskolberne et par gange undervejs. Laksen grilles i 5-6 minutter, og majskolberne i omkring 10 minutter.

  • Når grilltiden er overstået, pakkes majskolberne ud og serveres sammen med de marinerede laksespyd og den lune pastasalat.

Se også vores lækre og sunde pastasalat med kylling

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: