Læs også

Grillspyd oksekød på grill

Ko på grillen

Sundt & nemt: Grillet laksebøf med gulerods- og fennikelsalat.

Laksebøf med gulerods- og fennikelsalat

Laksen er noget af det sundeste, du kan kaste dig over. I denne opskrift kombinerer vi den med en mager gulerods- og fennikelsalat.

25. februar 2014 af Mads Persson.

Grillet laksebøf med gulerods- og fennikelsalat

(2 personer)

Ingredienser: 2 laksebøffer 1 gulerod, skrællet 1 hel fennikel 1 håndfuld frisk dild, plukket 1 spsk. peanuts, hakket 1 tsk. citronsaft 1 spsk. jordnøddeolie

Sådan gør du:

1. Skær papirtynde strimler af guleroden med skrælleren og snit fennikel på samme måde.

2. Bland gulerod og fennikel med frisk dild (gem lidt til sidst) og peanuts og til sidst en dressing af citronsaft og jordnøddeolie.

3. Bag laksebøfferne i ovnen – pak dem evt. ind i stanniol – i ca. 15 min. ved 225 grader. Put den sidste dild på laksen som topping og servér den straks med salaten til.

Læs om laksens mange fortræffeligheder: Klik her!

Flere opskrifter med laks: Klik her!

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: