Læs også

Grillspyd oksekød på grill

Ko på grillen

Lav din egen sunde marinade

Ikke alene giver en god hjemmerørt marinade dine grillbøffer et smagsmæssigt løft. Den beskytter også dit kød mod farlige stoffer.

21. maj 2013

Det kan godt være, du er en stor grillmester. Men kan du også kreere en saftig marinade?

Hvis ikke, så kast dig trygt ud i det. For ud over at være forbløffende nem at lave kan den bruges til alle slags kød, fisk og grønsager og er særlig velegnet til fedtfattige udskæringer.

Undgå at branke kødet Den blendede masse går nemlig ind og bearbejder og mørner kødet, så det får ekstra saft og kraft. Derudover forkorter marinaden stegetiden og virker samtidig som en beskyttende hinde, så du undgår at branke kødet og udvikle de farlige såkaldte stegemutagener.

Så drop de færdiglavede marinader, find blenderen frem, og skyd grillsæsonen i gang med nye, lækre marinader.

Få fem opskrifter på marinade

Log på som abonnent og få adgang til fem saftige marinader, der er fremragende til både grønsager, kød og fisk.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: