Opskrifter - skaldyr på grillen

Grillede skaldyr er både lir, sundhed og velsmag på én gang. Se, hvordan du tilbereder og griller de små dyr.

11. juli 2013

Det er nærmest umuligt at sige noget negativt om fiskehandlerens udvalg af skaldyr og muslinger. For ud over at være propfulde af næring og vitaminer er de også en af de mest fedtfattige proteinkilder overhovedet – og tilmed perfekte på grillen.

Få en af opskrifterne her og log ind som abonnent nederst på siden og få de sidste fire.

Grillede tigerrejer i folie Forret til 4 personer

Ingrediensliste: 20-24 tigerrejer (både friske og optøede tigerrejer kan bruges. Undlad at pille rejen, da skallen afgiver en del smag. Husk også at fjerne den sorte tarm inden brug, evt. ved at lave et lille snit i ryggen.) 4 stykker sølvfolie, ca. 30 x 30 cm 16 cherrytomater, halverede 2 fed hvidløg, pressede 1 bdt. frisk basilikum, revet groft 2 spsk. pinjekerner, ristede 4 tsk. olivenolie

Sådan gør du 1. Bred de 4 stykker folie ud på køkkenbordet. 2. I en skål blandes rejerne med cherrytomater, hvidløg, basilikum, pinjekerner og olie. 3. Fordel blandingen på de fire foliestykker, som herefter foldes og ‘lukkes’ godt. 4. Varm grillen godt op, og grill pakkerne i ca. 10-15 min. 5. Åbn pakkerne ved bordet, og servér med godt brød til at dyppe med.

Egnet til: Forret, skovtur.

Grilltid: 10-15 min.

Få de sidste fire opskrifter med skaldyr

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: