Karryhotdog
© Thomas Dahl

Karryhotdogs

Opskrift: Karryhotdog med karryketchup, sennep, bløde løg, marineret spidskål og syltet gulerod.

2. januar 2017 af Kok Anders Karmark

Ingredienser til otte hotdogs:

  • 8 pølsebrød 
  • 8 karrypølser a 90-100 g
  • 1 spidskål 
  • 400 g gulerod
  • 400 g løg
  • 2 tsk. rapsolie
  • 1 dl hvidvinseddike
  • 100 g sukker
  • 1 spsk. citronsaft 
  • Salt og peber
  • 2 tsk. karry 
  • 2 dl ketchup
  • 2 dl sennep

Sådan gør du: 

  • Snit spidskålen fint, og vend den med 1 spsk. citronsaft.
  • Riv gulerødderne på den grove side på et rivejern. Vend den revne gulerod med eddiken og sukkeret, og lad det hele trække i min. 30 minutter.
  • Skær løgene i ringe, og rist dem på panden i halvdelen af rapsolien, til de er bløde og lysebrune. Smag til med salt og peber.
  • Rør ketchup og karry godt sammen.
  • Steg pølserne ca. 15 min. på en middelvarm pande i resten af olien, og vend dem 10-12 gange, så de får en ensartet stegeskorpe og farve.
  • Anret din hotdog.

Næringsindhold pr. hotdog: 

  • Energi: 855 kcal
  • Protein: 28,3 g
  • Fedt: 41,6 g
  • Kulhydrat: 98,9 g
  • Kostfibre: 12,3 g

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Gør du noget ekstra for at være fit til stranden?

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: